Playball 2019

Registration is CLOSED! Limited availability! 

Indoor Experience

More information & Bookings

Tijdens de Pinksterdagen zijn de NK Little League Baseball en Softball Games 2019 gespeeld en Almere ‘90, samen met Zuidvogels, was weer ‘The Playground’. Bijna 900 spelers en speelsters uit diverse NL regio’s hebben weer voor veel kijk plezier gezorgd. Playball Europe was 2 dagen aanwezig en mocht i.s.m. de KNBSB weer een paar Awards uitreiken.

Op zondag werd de PLAYBALL BASEBALL LITTLE LEAGUE RESPECT THE GAME AWARD 2019 overhandigd aan baseball Team Noord.

Op de laatste dag waren er nog 2 prijzen te vergeven. De eerste ging naar OTIS WARD van het TEAM IM AMSTERDAM. Otis won de PLAYBALL LITTLE LEAGUE MVP AWARD. Op de foto staat Otis in het midden met certificaat, zijn team is ook nog kampioen geworden.De laatste prijs ging naar de softball dames van Team Kennemerland. Zij wonnen de PLAYBALL SOFTBALL LITTLE LEAGUE RESPECT THE GAME AWARD 2019. Op de foto Kennemerland in blauwe shirt samen met hun tegenstander.De Awards werden met veel enthousiasme ontvangen. De 2 winnende teams en Otis worden door Playball Europe uitgenodigd voor een baseball en softball clinic in het BP Sports Center te Amsterdam inclusief een overheerlijke special made PBBurger.

Een geweldig Pinkster weekend met een speciale dank aan de vrijwilligers van Almere ‘90 en Zuidvogels maar vooral aan de KNBSB medewerkers o.l.v. Corinne Van de Griendt en Michel Aussems. De kampioenen gaan zich nu voorbereiden op de internationale Little League toernooien in Europa.

Let’s Playball!!!