Playball 2019

Registration is open! Limited availability! 

Indoor Experience

More information & Bookings

PBC 2019

Het Baseball en Softball seizoen staat voor de deur maar dit jaar is ook het 25jarig jubileum van Playball Europe een feit. Hierover later meer.

Het eerste Playball evenement dit jaar is de traditionele "Playball Golf Cup" voor jonge en/of oude(re) honkbal en softbal spelers(sters). I.s.m. DSBSL in de persoon van Laurens-Jan Derijks, wordt dit jaar de PGC georganiseerd op VRIJDAG 7 JUNI op de Waterlandse Golfbaan. De regelmatige deelnemers zijn per mail hierover geïnformeerd. Indien je nog niet bekent bent met de PGC en je bent een (ex)baseball of softball speler(ster) en in het bezit van een GVB, dan ben je van harte welkom. Het aantal deelnemers is niet onbeperkt dus registreer je snel op de website van DSBSL

Van af 1 april kun je alvast oefenen in het BP Sport Center te Amsterdam Osdorp. Neem even een kijkje op de Playball Indoor Experience pagina.
Stuur gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie en/of gebruik van de simulator.

Let's Playgolf.