Summer Academy 2024

Registration >> Limited availability! 

Catcher Academy 2023/24

Limited availability! Registration >>

Tijdens de Pinksterdagen zijn er weer fantastische baseball en softball wedstrijden gespeelt. De weersomstandigheden waren uitzonderlijk goed waardoor de Little League Games weer een groot succes zijn geworden. De organisatie o.l.v. Corinne van de Griendt en haar team stond als een huis, uiteraard samen met alle vrijwilligers van Neptunus/Rotterdam (Baseball Little en juniors), Pioniers/Hoofddorp (Intermediates en Seniors), Almere BC/Almere (Softball alle leagues) en natuurlijk de Umpires.
Centraal tijdens de Little League Games is de RESPECT THE GAME AWARD (https://bit.ly/3IXyZJT) Deze Award staat voor een gaaf en sportief toernooi met je teamgenoten. Maar daarbij hoort natuurlijk ook respect voor de tegenstander, de umpires en organisatie.

Er zijn 3 teams die deze Award hebben gewonnen.

In Rotterdam heeft het Team Baseball Baseball Littles NoordLittles Noord de PLAYBALL RESPECT THE GAME AWARD gewonnen. Zij krijgen een clinic aangeboden door PLAYBALLEUROPE welke wordt georganiseerd in het #bpsportcenter te Amsterdam met als afsluiting een P-Burger en drinks.

In Hoofddorp heeft Baseball intermediates Kennemerland de Award gewonnen
intermediates Kennemerland

 

 

 

 

Littles Pink Panthersen de Softball dames van Littles Pink Panthers waren de winnaars in Almere.


 

 

 

Voor deze 2 teams staat de KNBSB garant en wordt ook georganiseerd door PLAYBALL EUROPE in het BP Sports center. Binnenkort worden de desbetreffende Coaches geïnformeerd voor het maken van de clinic datum.

Let’s layball!!!

Little League 2023 org kleur