Summer Academy 2020

Registration >> Limited availability! 

Catcher Academy

Limited availability! Registration >>

Van de voordragers heb ik begrepen dat het niet alleen voor het nationale en internationale succes met Playball Europe is en de ontwikkeling van de sport in de breedste zin. Maar ook voor de promotie van onze sport zoals: samen met Rob Muller de komst naar Nederland verwezenlijken van Hank Aaron (1978), het koppelen van een MLB organisatie aan een Nederlandse club (Amsterdam Expos), in de begin jaren van Playball enkele Nationaal Jeugd Team spelers op stage sturen naar Florida of samen met Jan Tilman “bijna” 2 MLB wedstrijden in de Johan Cruijff Arena georganiseerd. Maar via Playball Europe zijn er ook diverse jeugdspelers door MLB scouts (EXPOS en MARLINS) gecontracteerd om naar de USA te gaan.

Elk jaar worden er diverse jeugdspelers genomineerd (Loek Loevendie Award, Little League MVP Award, Playball IMG 8665Golf Cup Award, etc). Deze winnende jeugd spelers worden uitgenodigd een week lang deel te nemen aan de Playball Summer Academy. En nu, sinds kort is Playball samen met Sidney de Jong een Catcher Academy gestart wat hopelijk een landelijk karakter gaat krijgen.

Het specifieke Playball Summer Academy concept zorgt ervoor dat de Academy elk jaar vol is met een beperkt aantal deelnemers om personal attention te garanderen. Maar dat kan alleen met een TOP STAFF aan Instructors. Ook zijn wij elk jaar te gast op het complex van Amsterdam Pirates. Een accommodatie waar alles indoor/outdoor aanwezig is en door de medewerking van een zeer flexibele kantine Staff elke dag weer verse maaltijden verzorgd voor de deelnemers. Tevens wordt elk jaar, i.s.m. DSBSL (Laurens Jan) de Playball Golf Cup gespeeld voor oud honkballers en softbalsters.leen volkerijk award 2019

Aan al deze VRIENDEN wil ik zeggen,
DANK JULLIE WEL!!!
voor deze gezamenlijke AWARD.

See you next year and,

Let’s Playball!!!
x the end next year