Slide background
Slide background
Slide background

Summer Academy 2020

Registration >> Limited availability! 

Catcher Academy

Limited availability! Registration >>

DSC 0132aDSC 0091De 25ste editie Playball Baseball Academy (2019) was weer een groot succes. Tijdens 2 kleine regen buitjes hadden wij de beschikking over de indoor hal met kunstgras (BP Sport Center) en altijd buiten kunnen trainen op 2 kunstgras velden van Pirates. Hierdoor hebben wij het volledige programma zoals posities, hitting, game situaties, etc. kunnen afwerken en elke dag Game Time. Vanwege de mooie kunstgrasmat in de hal hebben de NightCampers in een professionele tent met vlonder geslapen. Drie compartimenten voor de Rookies, Minors en Majors.

Elke avond was er een ontspannen activiteit zoals op maandag avond een fun game tegen de Instructors en op dinsdag avond de homerun contest.

Op woensdag avond werd de traditionele Playball Grand BBQ georganiseerd waar ook weer veel DSC 0716ouders, familie en gasten aanwezig waren (170 personen). 

DSC 0760

En na de BBQ, onder leiding van de Great Announcer/Speaker Mr Roelie... werd de finale homerun contest gespeeld

(de winnaars staan vermeld in de rubriek HOT CORNER). 

 

x first pitch play off LenD elias wolffx first pitch play off LenD elias wolff en max clarijs

Donderdag avond speelde het eerste team van Amsterdam L&D de 1ste Play-Off wedstrijd thuis tegen HCAW. Voorafgaand werd de eerste bal gegooid door een van de jongste deelnemer van Playball. Elias Wolff uit Wiener Neustadt / Oostenrijk, gooide een fastbal op L&D catcher Max Clarijs.

De 25ste editie was dus weer een Academy met veel Fun, Action and Dicipline. Dit is alleen mogelijk door samenwerking met een gedreven en professionele Staff Instructors en een geweldig vrijwilligers team van Pirates Amsterdam. Een collage van foto’s zijn op de website te zien onder Gallery 2019.

De registratie voor de 26ste editie is geopend en kun je vinden onder REGISTRATION. De eerste deelnemers voor 2020 hebben zich reeds aangemeld.

Voor het resterende seizoen wensen wij iedereen veel succes.

See you next year and,

Let’s Playball!!!

 x the end next year

 

 

Playball Baseball Video 2015

2015 was een speciaal jaar. Niet alleen werd het succes van voorgaande jaren voortgezet maar Playball Europe bestond ook alweer 21 jaar. Een absolute mijlpaal in Europa waarbij we terugkijken op meer dan 20 jaar PBA maar ook naar de talenten die hieruit zijn voortgebracht. Op naar 2019 en ons 25 jaar jubileum!