Slide background
Slide background
Slide background

Playball 2019

Registration is open! Limited availability! 

Indoor Experience

More information & Bookings

NK LLDe eerstvolgende NK Little League Games worden gespeeld in het weekend van 8, 9 en 10 juni 2019. Tijdens de Pinksterdagen zal het NK bij Almere ’90 gehouden worden.

De voorgaande jaren heeft Playball Europe de Playball Baseball LL MVP Award beschikbaar gesteld. De winnaar werd dan een hele week uitgenodigd om deel te nemen aan Playball Baseball Academy, wat dit jaar haar 25ste jubileumjaar viert.

In 2019 doen wij het anders, nu wordt een HEEL TEAM in het zonnetje gezet en stelt Playball Europe de RESPECT THE GAME AWARD beschikbaar aan een Baseball én Softball Team. Het winnende team wordt uitgenodigd om tijdens de zomer vakantie, inclusief lunch, een paar uur te trainen in de, voor Europa unieke, INDOOR BP SPORTS CENTER te Amsterdam. Maar ook de Playball LL MVP Award wordt uitgereikt en de winnaar is ook welkom om deel te nemen aan de indoor clinic in het BP Sports Center.

De bekende Playball BB/SB Pro Instructors zijn aanwezig om het team te trainen op posities (indoor kunstgras), in hitting tunnels met pitching machines en swing analyse, slidings, etc. en de winnende team coaches kunnen tijdens de clinic hun vaardigheden trainen op diverse Internationale Golf Courses / simulator.

Voor meer informatie over het NK Little League kunt u terecht op NK/LL2019  
Voor meer informatie over het INDOOR BP SPORTS CENTER kunt u terecht op INDOOR EXPERIENCE

 Let’s Playball
25 thAnniversary

 

Playball Baseball Video 2015

2015 was een speciaal jaar. Niet alleen werd het succes van voorgaande jaren voortgezet maar Playball Europe bestond ook alweer 21 jaar. Een absolute mijlpaal in Europa waarbij we terugkijken op meer dan 20 jaar PBA maar ook naar de talenten die hieruit zijn voortgebracht. Op naar 2019 en ons 25 jaar jubileum!