Slide background
Slide background
Slide background

Be sure to participate a great week of baseball!!!

Because "personal attention" a limited number of participants - register! >>>>>

Reviews PBA 2017

Jae heeft een geweldige week gehad. We hebben hem in twee jaar niet zo blij gezien. Echt een geweldige ervaring voor hem en voor ons. Ons zie je volgend jaar weer terug!! / Noah en Marcus vonden het geweldig en hadden nog wel een paar dagen door willen gaan! Bedankt allemaal! / Ingrid : Grandes peloteros!!! Grote spelers!!! / Tom : enorm bedankt voor een geweldige week / Jorno & Kirron : En toen kwam er een einde aan een hele leuke, leerzame en vooral gezellige Playball Academy! Bedankt. / Karin: mooi om het enthousiasme en de passie te zien voor het spel en de kids. Geweldige ervaring voor ze. Dank je wel. / Ivarna: de jongens hebben genoten! / Marieke : Super Thx! Tim heeft genoten en...
Read More...

Wij bedanken de deelnemers voor hun grote inzet, de ouders voor hun vertrouwen in Playball, de Pirates vrijwilligers voor de heerlijke maaltijden en de Playball Instructors Staff voor hun professionele bijdrage waardoor deze editie weer een groot succes is geworden.

SEE YOU NEXT YEAR 30/7 T/M 3/8 2018

playball instrucrors 2017

Playball Baseball Video 2015

2015 was een speciaal jaar. Niet alleen werd het succes van voorgaande jaren voortgezet maar Playball Europe bestond ook alweer 21 jaar. Een absolute mijlpaal in Europa waarbij we terugkijken op meer dan 20 jaar PBA maar ook naar de talenten die hieruit zijn voortgebracht. Op naar 2019 en ons 25 jaar jubileum!